Curățenie spații comerciale

BUCUREȘTI / ILFOV

Detalii curățenie spații comerciale în București și Ilfov

Curățenia spațiilor comerciale este diferită de la o locație la alta, fiind complet adaptabilă spațiului clientului. De regulă, aici discutăm de curățenia în mall-uri, grădinițe private, magazine individuale, cabinete medicale/ dentiști, cabinete de avocatură și numeroase alte exemple. Alegerea clientului se realizează, în general, între a avea un angajat la curățenie sau a plăti o factură lunară și externaliza acest serviciu. Firma de curățenie pune la dispoziția firmei clientului angajații săi, produsele și tehnologia necesară unei bune activități. Spre exemplu, aveți un cabinet de avocatură renumit și tranzitat mult, cu o sală de așteptare, 3 camere mari cu birouri, un grup sanitar mixt, cu 4 toalete, si o sala de mese a angajatilor. Ați dori o persoană să fie la dispoziția dvs pe toată perioada zilei, cât aveți programul deschis (8 ore). Puteți angaja dvs direct, sau dacă nu doriți să vă bateți capul cu acte de angajare, salarii, plecarea și înlocuirea personalului, concedii, soluții, aspiratoare, mașină de spălat pardoseli, etc., puteți opta spre a semna un contract de externalizare a serviciilor de curățenie, iar toate îndatoririle mai sus menționate ne revin nouă. Angajatul atunci stă la programul stabilit cu dvs., însă este plătit de noi. De regulă, la contract se negociază și servicii extra, curățenii generale/ an, curățenii speciale – spații de parcare închise, dezinfectare zilnică – acolo unde este necesar, conform tipului serviciului oferit de dvs, și multe alte situații.

Factori de stabilire a prețului pentru curățenia spațiilor de birou în București și Ilfov

Prețul curățeniei pentru spațiile comerciale variază în funcție de numeroși factori:

 • – programul (intervalul orar) pe care doriți să îl acoperim.
 • – activitățile necesare a fi efectuate.
 • – mărimea echipei necesare.
 • – câți mp are spațiul care urmează a fi curățat?
 • – avem nevoie de poze, video sau o întâlnire preliminară, pentru a aprecia mai corect spațiul necesar a fi acoperit.

Curățenie spații comerciale preț

Prețul comunicat va fi sub forma unui abonament cu plată lunară. Acesta se va stabili de comun acord cu clientul, ținându-se cont de factorii mai sus menționați.

Curățenie profesională

BUCUREȘTI / ILFOV

Compania noastră oferă servicii de curățenie profesională în București și Ilfov. În funcție de spațiul dumneavoastră necesar a fi curățat, putem diferenția numeroase tipuri de curățenie:

 • Curățenia după constructor, perfectă pentru momentul în care vă mutați în casă nouă, sau ați renovat de curând;
 • Curățenia generală, pretabilă pentru apartamente/ case, sau spații comerciale, blocuri. Este cea mai amplă curățenie, realizându-se o intervenție în profunzime, cu o echipă numeroasă și echipament pe măsură. Bineînțeles, în funcție de metrajul spațiului necesar a fi curățat, se stabilește concret numărul total al personalului necesar și numărul de zile.
 • Curățenia de întreținere, realizată de cele mai multe ori după curățenia generală, este o curățenie cu o frecvență săptămânală/ lunară, cu ajutorul căreia se mențin în mod constante curate spațiile de interes.
 • Curățenia spațiilor comerciale – este o curățenie mai specială, adaptându-se nevoilor fiecărei companii. O parte dintre dvs. doresc un personal asigurat la locație cu un program fix de 8 ore, zilnic, iar o parte doresc serviciile noastre, cu o anumită frecvență. În cadrul curățeniei spațiilor comerciale sunt de asemenea aduse numeroase utilaje, la cererea clientului – mașini de spălat pardoseli, mașini de măturat, aspiratioare profesionale, etc.
 • Curățenia în birouri – de regulă este o curățenie de întreținere, efectuată cu frecvență săptămânală, în afara orelor de program ale angajaților dvs., pentru a nu le perturba spațiul de lucru. Materialele (aspiratoare/ mopuri, soluții etc.) sunt aduse și lăsate în locație, pentru o desfășurare mai bună a activității personalului nostru.
 • Curățenie hale industriale – Halele industriale sunt spații mari și complexe care necesită abordări specializate în materie de curățenie. La IngrjireSpatii.ro, înțelegem importanța curățeniei în mediul industrial și suntem pregătiți să oferim servicii de spălare și curățenie pentru hale industriale de orice dimensiune.
 • Curățenia scărilor de bloc, extrem de importantă pentru orice locatar, este componenta principală a serviciilor pe care le oferim, atât în București, cât și în Ilfov. Este important să cunoaștem zona în care doriți acest serviciu chiar de la ofertare (Nu ne ajută sectorul, avem nevoie de strada exactă), pentru că la o zonă pe care noi deja o acoperim putem oferta un preț mult mai avantajos decât prețurile standard.
 • – Curățenia în parcări interioare și exterioare. De regulă, această curățenie vine ca o componentă extra la curățenia scărilor de bloc sau curățenia spațiilor comerciale, însă poate fi ofertată și separat, oricui dorește o astfel de curățenie. De cele mai multe ori, datorită spațiilor mari necesare a fi acoperite, noi ofertăm servicii realizate cu aparate cu presiune, mașini de măturat mecanizat și mașini de spălat pardoseli, cu mențiunea ca pardoseala să poată oferi condițiile necesare. De asemenea, echipa care intervine în astfel de operațiuni, este una mai numeroasă, pentru a asigura o curățenie rapidă, lucru apreciat de partenerii noștri.