Curățenie scări de bloc

BUCUREȘTI / ILFOV

Detalii curățenie scări de bloc București și Ilfov

Bun venit pe pagina noastră de servicii de curățenie pentru scări de bloc. La noi, ne străduim să oferim cele mai bune soluții de curățenie pentru scările de bloc din zona ta. Echipa noastră de experți în curățenie utilizează produse premium, aspiratoare de ultimă generație și mașini de spălat pardoseli pentru a asigura că scările tale de bloc sunt curate și igienizate.

Oferim servicii de curățenie pentru scări de bloc de orice dimensiune, de la blocuri cu doar câteva nivele până la clădiri înalte cu zeci de etaje. Indiferent de dimensiunea blocului tău, suntem pregătiți să oferim soluții personalizate de curățenie pentru a satisface nevoile tale specifice.

Folosim produse de curățenie premium, care sunt eficiente în îndepărtarea murdăriei, petelor și a altor resturi. De asemenea, utilizăm aspiratoare de ultimă generație pentru a elimina praful și murdăria din scări și alte suprafețe. Pentru a asigura curățenia perfectă, folosim și mașini de spălat pardoseli pentru a curăța pardoselile scărilor în profunzime și pentru a elimina murdăria grea.

Suntem dedicați să oferim servicii de curățenie de cea mai bună calitate pentru scările de bloc din zona ta. Echipa noastră de profesioniști experimentați și calificați este pregătită să îndeplinească cerințele tale de curățenie cu promptitudine și eficiență. Ne străduim să fim flexibili în ceea ce privește programarea și să oferim servicii la ore convenabile pentru tine și locatarii blocului.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curățenie pentru scările de bloc și pentru a obține o estimare gratuită a costurilor. Suntem pregătiți să ajutăm la curățenia scărilor de bloc pentru a crea un mediu curat și sigur pentru locatarii tăi.

Activități specifice curățeniei unei hale industriale

Curățarea scărilor de bloc poate fi o sarcină dificilă și complexă, care necesită o abordare specializată pentru a asigura că acestea rămân curate și igienizate. Iată câteva dintre activitățile specifice curățeniei unei scări de bloc:

 1. Curățarea podelei ✅ curățarea și degresarea podelei pentru a îndepărta murdăria, petele și alte resturi.
 2. Curățarea ușilor comune și a cutiilor poștale/ avizier ✅ curățarea și igienizarea ușilor din lemn sau metal pentru a elimina praful, murdăria și amprentele.
 3. Curățarea ferestrelor și a balustradelor ✅ curățarea și igienizarea ferestrelor și a balustradelor, care pot fi acoperite cu praf, murdărie sau urme de degete.
 4. Curățarea instalațiilor sanitare ✅ curățarea și igienizarea instalațiilor sanitare, inclusiv toalete, chiuvete și robinete.
 5. Curățarea lifturilor ✅ curățarea și igienizarea lifturilor, inclusiv ușile, pereții și podelele.
 6. Îndepărtarea gunoiului ✅ colectarea și eliminarea gunoiului din zonele comune, cum ar fi holurile și scările.
 7. Îngrijirea plantelor și a suprafețelor exterioare ✅ curățarea și îngrijirea plantelor și a suprafețelor exterioare, cum ar fi trotuarele sau grădinile verticale din interiorul scării de bloc.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile specifice curățeniei unei scări de bloc. În funcție de specificul locației și de nevoile clienților, pot fi necesare și alte activități de curățenie suplimentare.

Curățenie profesională

BUCUREȘTI / ILFOV

Compania noastră oferă servicii de curățenie profesională în București și Ilfov. În funcție de spațiul dumneavoastră necesar a fi curățat, putem diferenția numeroase tipuri de curățenie:

 • Curățenia după constructor, perfectă pentru momentul în care vă mutați în casă nouă, sau ați renovat de curând;
 • Curățenia generală, pretabilă pentru apartamente/ case, sau spații comerciale, blocuri. Este cea mai amplă curățenie, realizându-se o intervenție în profunzime, cu o echipă numeroasă și echipament pe măsură. Bineînțeles, în funcție de metrajul spațiului necesar a fi curățat, se stabilește concret numărul total al personalului necesar și numărul de zile.
 • Curățenia de întreținere, realizată de cele mai multe ori după curățenia generală, este o curățenie cu o frecvență săptămânală/ lunară, cu ajutorul căreia se mențin în mod constante curate spațiile de interes.
 • Curățenia spațiilor comerciale – este o curățenie mai specială, adaptându-se nevoilor fiecărei companii. O parte dintre dvs. doresc un personal asigurat la locație cu un program fix de 8 ore, zilnic, iar o parte doresc serviciile noastre, cu o anumită frecvență. În cadrul curățeniei spațiilor comerciale sunt de asemenea aduse numeroase utilaje, la cererea clientului – mașini de spălat pardoseli, mașini de măturat, aspiratioare profesionale, etc.
 • Curățenia în birouri – de regulă este o curățenie de întreținere, efectuată cu frecvență săptămânală, în afara orelor de program ale angajaților dvs., pentru a nu le perturba spațiul de lucru. Materialele (aspiratoare/ mopuri, soluții etc.) sunt aduse și lăsate în locație, pentru o desfășurare mai bună a activității personalului nostru.
 • Curățenie hale industriale – Halele industriale sunt spații mari și complexe care necesită abordări specializate în materie de curățenie. La IngrjireSpatii.ro, înțelegem importanța curățeniei în mediul industrial și suntem pregătiți să oferim servicii de spălare și curățenie pentru hale industriale de orice dimensiune.
 • Curățenia scărilor de bloc, extrem de importantă pentru orice locatar, este componenta principală a serviciilor pe care le oferim, atât în București, cât și în Ilfov. Este important să cunoaștem zona în care doriți acest serviciu chiar de la ofertare (Nu ne ajută sectorul, avem nevoie de strada exactă), pentru că la o zonă pe care noi deja o acoperim putem oferta un preț mult mai avantajos decât prețurile standard.
 • Curățenia în parcări interioare și exterioare. De regulă, această curățenie vine ca o componentă extra la curățenia scărilor de bloc sau curățenia spațiilor comerciale, însă poate fi ofertată și separat, oricui dorește o astfel de curățenie. De cele mai multe ori, datorită spațiilor mari necesare a fi acoperite, noi ofertăm servicii realizate cu aparate cu presiune, mașini de măturat mecanizat și mașini de spălat pardoseli, cu mențiunea ca pardoseala să poată oferi condițiile necesare. De asemenea, echipa care intervine în astfel de operațiuni, este una mai numeroasă, pentru a asigura o curățenie rapidă, lucru apreciat de partenerii noștri.