Curățenie parcări

BUCUREȘTI / ILFOV

Detalii curățenie parcări București și Ilfov

Spălarea parcărilor interioare și exterioare poate fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp, însă la Ingrijire Spatii, suntem specializați în furnizarea de servicii profesionale de curățenie, inclusiv spălarea parcărilor cu ajutorul unor echipamente specializate, cum ar fi mașini de spălat pardoseli, aparate cu presiune și monodiscuri.

Mașinile de spălat pardoseli sunt ideale pentru curățarea eficientă și rapidă a parcărilor, indiferent de dimensiunea acesteia. Aceste mașini pot curăța murdăria și petele de pe podele, iar sistemul lor de aspirație puternică absoarbe imediat apa murdară, lăsând podeaua curată și uscată.

Aparatele cu presiune sunt ideale pentru curățarea parcărilor exterioare, deoarece utilizează jeturi puternice de apă pentru a îndepărta murdăria, praful și resturile de pe suprafața parcării. Acestea sunt ideale pentru îndepărtarea petelor de ulei, grăsime sau alte substanțe care pot fi dificil de curățat manual.

Monodiscurile sunt utilizate pentru a curăța petele persistente de pe podea, precum și pentru a îndepărta murdăria și petele de pe peretele parcării. Acestea sunt eficiente și pentru curățarea unor zone cu trafic intens, precum cele din jurul intrărilor sau ieșirilor.

Indiferent de tipul de parcare, fie că este vorba de o parcare interioară sau exterioară, cu ajutorul echipamentelor specializate și al produselor de curățare de înaltă calitate, putem asigura o curățenie impecabilă a parcării dumneavoastră.

Serviciile noastre profesionale de spălare a parcărilor interioare și exterioare sunt efectuate de către personalul nostru instruit și experimentat, care utilizează cele mai bune practici de curățenie și de igienizare. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre profesionale de curățenie și de spălare a parcărilor interioare și exterioare și pentru a primi o estimare gratuită.

Activități specifice curățeniei unei parcări

Spălarea parcărilor interioare și exterioare este o activitate importantă pentru a menține o parcare curată și sigură pentru utilizatorii acesteia. Indiferent de tipul de parcare, spălarea acesteia poate fi o sarcină dificilă și consumatoare de timp. La Ingrijire Spatii, suntem specializați în furnizarea de servicii profesionale de curățenie, inclusiv spălarea parcărilor interioare și exterioare.

Parcările sunt expuse zilnic la o mulțime de factori care pot afecta aspectul și igiena lor, cum ar fi traficul intens, noroiul și murdăria. Pentru a menține o parcare curată și sigură, este important să se efectueze spălarea acesteia regulat. Spălarea parcărilor interioare și exterioare poate include:

 1. Îndepărtarea gunoiului și a resturilor ✅ curățarea manuală, cu mătură mecanizată sau cu ajutorul aspiratoarelor a tuturor gunoaielor și resturilor din parcare.
 2. Spălarea podelei ✅ spălarea podelei cu ajutorul unor echipamente specializate, care utilizează jeturi puternice de apă pentru a îndepărta murdăria și petele.
 3. Curățarea și degresarea zonelor cu trafic intens ✅ aceste zone sunt supuse unei uzuri mai mari și pot acumula murdărie și grăsimi. Curățarea și degresarea acestor zone sunt importante pentru a preveni alunecarea și pentru a menține o parcare sigură.
 4. Spălarea pereților și a tavanului ✅ spălarea și igienizarea pereților și a tavanului pentru a elimina praful, murdăria și urmele de fum.
 5. Igienizarea spațiilor ✅ aplicarea de soluții de curățare și dezinfectante pentru a elimina bacteriile și virusurile și pentru a preveni mirosurile neplăcute.

Serviciile noastre profesionale de spălare a parcărilor interioare și exterioare sunt efectuate cu echipamente specializate și cu produse de curățare de înaltă calitate. De asemenea, suntem flexibili și putem personaliza serviciile noastre în funcție de necesitățile și preferințele clienților noștri. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre profesionale de curățenie și de spălare a parcărilor interioare și exterioare și pentru a primi o estimare gratuită.

Curățenie profesională

BUCUREȘTI / ILFOV

Compania noastră oferă servicii de curățenie profesională în București și Ilfov. În funcție de spațiul dumneavoastră necesar a fi curățat, putem diferenția numeroase tipuri de curățenie:

 • Curățenia după constructor, perfectă pentru momentul în care vă mutați în casă nouă, sau ați renovat de curând;
 • Curățenia generală, pretabilă pentru apartamente/ case, sau spații comerciale, blocuri. Este cea mai amplă curățenie, realizându-se o intervenție în profunzime, cu o echipă numeroasă și echipament pe măsură. Bineînțeles, în funcție de metrajul spațiului necesar a fi curățat, se stabilește concret numărul total al personalului necesar și numărul de zile.
 • Curățenia de întreținere, realizată de cele mai multe ori după curățenia generală, este o curățenie cu o frecvență săptămânală/ lunară, cu ajutorul căreia se mențin în mod constante curate spațiile de interes.
 • Curățenia spațiilor comerciale – este o curățenie mai specială, adaptându-se nevoilor fiecărei companii. O parte dintre dvs. doresc un personal asigurat la locație cu un program fix de 8 ore, zilnic, iar o parte doresc serviciile noastre, cu o anumită frecvență. În cadrul curățeniei spațiilor comerciale sunt de asemenea aduse numeroase utilaje, la cererea clientului – mașini de spălat pardoseli, mașini de măturat, aspiratioare profesionale, etc.
 • Curățenia în birouri – de regulă este o curățenie de întreținere, efectuată cu frecvență săptămânală, în afara orelor de program ale angajaților dvs., pentru a nu le perturba spațiul de lucru. Materialele (aspiratoare/ mopuri, soluții etc.) sunt aduse și lăsate în locație, pentru o desfășurare mai bună a activității personalului nostru.
 • Curățenie hale industriale – Halele industriale sunt spații mari și complexe care necesită abordări specializate în materie de curățenie. La IngrjireSpatii.ro, înțelegem importanța curățeniei în mediul industrial și suntem pregătiți să oferim servicii de spălare și curățenie pentru hale industriale de orice dimensiune.
 • Curățenia scărilor de bloc, extrem de importantă pentru orice locatar, este componenta principală a serviciilor pe care le oferim, atât în București, cât și în Ilfov. Este important să cunoaștem zona în care doriți acest serviciu chiar de la ofertare (Nu ne ajută sectorul, avem nevoie de strada exactă), pentru că la o zonă pe care noi deja o acoperim putem oferta un preț mult mai avantajos decât prețurile standard.
 • Curățenia în parcări interioare și exterioare. De regulă, această curățenie vine ca o componentă extra la curățenia scărilor de bloc sau curățenia spațiilor comerciale, însă poate fi ofertată și separat, oricui dorește o astfel de curățenie. De cele mai multe ori, datorită spațiilor mari necesare a fi acoperite, noi ofertăm servicii realizate cu aparate cu presiune, mașini de măturat mecanizat și mașini de spălat pardoseli, cu mențiunea ca pardoseala să poată oferi condițiile necesare. De asemenea, echipa care intervine în astfel de operațiuni, este una mai numeroasă, pentru a asigura o curățenie rapidă, lucru apreciat de partenerii noștri.