Curățenie hale industriale

BUCUREȘTI / ILFOV

Detalii curățenie hale industriale București și Ilfov

Bine ai venit pe pagina noastră de servicii de curățenie profesionale! La IngrjireSpatii.ro suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții de curățenie pentru afacerea ta. Oferim o gamă largă de servicii de curățenie pentru diferite tipuri de spații, inclusiv hale industriale.

Halele industriale sunt spații mari și complexe care necesită abordări specializate în materie de curățenie. La IngrjireSpatii.ro, înțelegem importanța curățeniei în mediul industrial și suntem pregătiți să oferim servicii de spălare și curățenie pentru hale industriale de orice dimensiune.

Echipa noastră de profesioniști experimentați utilizează cele mai bune practici și echipamente de ultimă generație pentru a asigura o curățenie de calitate superioară și o igienă adecvată pentru spațiul tău industrial. Serviciile noastre de spălare a halelor industriale includ curățarea pardoselilor, îndepărtarea petelor și a murdăriei grele, curățarea pereților și ferestrelor, curățarea echipamentelor și a mașinilor, și multe altele.

Dispunem de echipamente numeroase:

 • mașini de spălat pardoseli de dimensiuni mici, medii și mari, cu om la bord,
 • aparate cu presiune profesionale,
 • aspiratoare industriale,
 • soluții adaptate numeroaselor tipuri de suprafețe.

Indiferent de nevoile tale specifice de curățenie, suntem pregătiți să oferim soluții personalizate pentru a asigura un spațiu industrial curat și igienic. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de curățenie pentru hale industriale și pentru a primi o evaluare gratuită a nevoilor tale de curățenie.

Activități specifice curățeniei unei hale industriale

Curățarea unei hale industriale este o sarcină complexă și necesită abordări specializate pentru a asigura că spațiul este curat și igienic. Iată câteva dintre activitățile enumerate în curățarea unei hale industriale:

 1. Curățarea pardoselilor ✅ curățarea și degresarea pardoselilor industriale, care pot fi acoperite cu murdărie, grăsimi și uleiuri.
 2. Curățarea pereților ✅ curățarea și degresarea pereților interiori, care pot fi acoperiți cu urme de praf, murdărie și grăsimi.
 3. Curățarea ferestrelor și a ușilor ✅ curățarea și igienizarea ferestrelor și a ușilor din sticlă, metal sau lemn.
 4. Curățarea instalațiilor sanitare ✅ curățarea și igienizarea instalațiilor sanitare, inclusiv toalete, chiuvete și dușuri.
 5. Curățarea echipamentelor și a mașinilor ✅ curățarea și degresarea echipamentelor și a mașinilor din interiorul halei industriale, pentru a elimina uleiurile, grăsimile și murdăria.
 6. Curățarea depozitelor și a spațiilor de depozitare ✅ curățarea și igienizarea depozitelor și a spațiilor de depozitare din interiorul halei industriale, pentru a elimina murdăria și praful.
 7. Curățarea plafonului și a conductelor de ventilație ✅ curățarea și degresarea plafonului și a conductelor de ventilație, care pot fi acoperite cu praf și murdărie.

Acestea sunt doar câteva dintre activitățile enumerate în curățarea unei hale industriale. În funcție de specificul activității și de nevoile clientului, pot exista și alte activități de curățenie necesare.

Curățenie profesională

BUCUREȘTI / ILFOV

Compania noastră oferă servicii de curățenie profesională în București și Ilfov. În funcție de spațiul dumneavoastră necesar a fi curățat, putem diferenția numeroase tipuri de curățenie:

 • Curățenia după constructor, perfectă pentru momentul în care vă mutați în casă nouă, sau ați renovat de curând;
 • Curățenia generală, pretabilă pentru apartamente/ case, sau spații comerciale, blocuri. Este cea mai amplă curățenie, realizându-se o intervenție în profunzime, cu o echipă numeroasă și echipament pe măsură. Bineînțeles, în funcție de metrajul spațiului necesar a fi curățat, se stabilește concret numărul total al personalului necesar și numărul de zile.
 • Curățenia de întreținere, realizată de cele mai multe ori după curățenia generală, este o curățenie cu o frecvență săptămânală/ lunară, cu ajutorul căreia se mențin în mod constante curate spațiile de interes.
 • Curățenia spațiilor comerciale – este o curățenie mai specială, adaptându-se nevoilor fiecărei companii. O parte dintre dvs. doresc un personal asigurat la locație cu un program fix de 8 ore, zilnic, iar o parte doresc serviciile noastre, cu o anumită frecvență. În cadrul curățeniei spațiilor comerciale sunt de asemenea aduse numeroase utilaje, la cererea clientului – mașini de spălat pardoseli, mașini de măturat, aspiratioare profesionale, etc.
 • Curățenia în birouri – de regulă este o curățenie de întreținere, efectuată cu frecvență săptămânală, în afara orelor de program ale angajaților dvs., pentru a nu le perturba spațiul de lucru. Materialele (aspiratoare/ mopuri, soluții etc.) sunt aduse și lăsate în locație, pentru o desfășurare mai bună a activității personalului nostru.
 • Curățenie hale industriale – Halele industriale sunt spații mari și complexe care necesită abordări specializate în materie de curățenie. La IngrjireSpatii.ro, înțelegem importanța curățeniei în mediul industrial și suntem pregătiți să oferim servicii de spălare și curățenie pentru hale industriale de orice dimensiune.
 • Curățenia scărilor de bloc, extrem de importantă pentru orice locatar, este componenta principală a serviciilor pe care le oferim, atât în București, cât și în Ilfov. Este important să cunoaștem zona în care doriți acest serviciu chiar de la ofertare (Nu ne ajută sectorul, avem nevoie de strada exactă), pentru că la o zonă pe care noi deja o acoperim putem oferta un preț mult mai avantajos decât prețurile standard.
 • Curățenia în parcări interioare și exterioare. De regulă, această curățenie vine ca o componentă extra la curățenia scărilor de bloc sau curățenia spațiilor comerciale, însă poate fi ofertată și separat, oricui dorește o astfel de curățenie. De cele mai multe ori, datorită spațiilor mari necesare a fi acoperite, noi ofertăm servicii realizate cu aparate cu presiune, mașini de măturat mecanizat și mașini de spălat pardoseli, cu mențiunea ca pardoseala să poată oferi condițiile necesare. De asemenea, echipa care intervine în astfel de operațiuni, este una mai numeroasă, pentru a asigura o curățenie rapidă, lucru apreciat de partenerii noștri.