curatenie dupa dezvoltator

Curățenie după constructor

BUCUREȘTI / ILFOV

Detalii curățenie după constructor București și Ilfov

Curățenia după constructor, numită și curățenie după dezvoltator sau după o renovare, este utilă tuturor celor ce se mută într-un apartament sau casă nouă, ori au efectuat diferite lucrări de construcții în spațiul lor și au nevoie de o curățenie profundă.

Noi asigurăm servicii de curățenie după constructor în București și Ilfov. Aceste servicii implică deplasarea unei echipe de 2-4 persoane, în medie, în funcție de suprafața necesară a fi curățată. Venim la ora stabilită de comun acord cu clientul, iar o curățenie după constructor standard durează, în medie, 4-5 ore, în funcție de dificultate. Se intervine cu aparatură și soluții specifice curățeniei materialelor de construcții după numeroasele suprafețe ale locuinței. Venim cu tot ce este necesar curățeniei, inclusiv aspiratoare/ scară pentru geamurile înalte/ aspirator cu injecție-extracție pentru canapele sau covoare.

Puteți face direct un calcul de preț

Two columns
Vertical
Horizontal

Ofertă preț curățenie, BB Team

Preț rezultat conform setărilor dvs.

Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Activități specifice curățeniei după constructor

✅ Ștergere praf pereți;

✅ Dacă există mobilă în locație – ștergere praf de pe toate suprafețele vizibile, dar și de pe cele ascunse, cum ar fi de pe corpurile de mobilă înalte, sau în spatele obiectelor, cu condiția să existe un acces ușor, fără mutarea mobilierului;

✅ Dacă există în locație, ștergere rame tablouri, oglinzi, etajere, lustre etc., cu condiția ca acestea să fie ușor accesibile;

✅ Spălare și igienizare baie;

✅ Spălare și igienizare bucătărie;

✅ Ștergere și spălare geamuri. (Interior și exterior, acolo unde este accesibil unei persoane. În zonele înalte putem utiliza o scară, dar este necesar să ne precizați înainte de a ne prezenta la locație)

✅ Măturare, aspirare și spălare pardoseli.

Activități neincluse, dar care pot fi solicitate contra-cost:

Utilizare aspirator cu injecție/ extracție

Aspirare covoare/ canapele/ fotolii cu aspirator cu injecție/ extracție, pentru a elimina diverse pete – cafea, sucuri, pete de mâncare, etc. Există și pete vechi care sunt mai dificil de îndepărtat, cum ar fi cerneala/ tușul, însă chiar și în cazul acestora va exista o estompare.

✅ Ștergerea în interiorul dulapurilor (acestea se golesc de către proprietar)

✅ Ștergerea în interiorul sertarelor (acestea se golesc de către proprietar)

✅Ștergerea și igienizarea în interiorul frigiderului/ cuptorului/ cuptorului cu micro-unde (acestea se golesc de către proprietar)

INFO: Echipa de curățenie nu sortează obiecte/ haine. Nu efectuează activități de spălare/ călcare haine sau gătire/ pregătire mese.

Factori de stabilire a prețului curățeniei după constructor:

Prețul curățeniei după constructor variază în funcție de numeroși factori:

 • – câți mp are spațiul care urmează a fi curățat? Este important să știm dacă avem de curățat un apartament de 3 camere de 65 mp sau un apartament tot de 3 camere,  dar de 150 mp. Un metraj mai mare implică o echipă mai numeroasă pe teren și, probabil, un timp peste 4 ore, de lucru efectiv.
 • – tipul geamurilor din locație – deși poate părea ciudat la o primă vedere, există o mare diferență între a avea un geam dublu la o cameră de dormitor sau un geam pe tot peretele. Suprafața este considerabil mai mare iar volumul de muncă de asemenea.
 • – avem nevoie de poze, video sau o întâlnire preliminară, pentru a aprecia mai corect spațiul necesar a fi acoperit.
 • – este necesar să știm și sursa petelor, pentru a veni cu soluțiile potrivite de curățare.

Curățenie după constructor preț

Prețul comunicat va fi pe mp și pornește de la 10 Lei, depinzând de factorii de mai sus enumerați.

De asemenea, există stabilită o valoare minimă de 400 Lei, sub care nu ne deplasăm. Deoarece sunt spații mici, sau se dorește efectuarea curățeniei doar într-o anumită cameră, se ajunge la un preț pe mp care nu susține financiar deplasarea echipei (costuri salariu, benzină și alte cheltuieli), de aceea proiectele mici nu sunt onorate, sau sunt onorate la valoarea minimă de 400 Lei (include toate taxele), dacă beneficiarul este de acord.

Vă rugăm să aveți în vedere că un prețul estimat inițial poate suferi modificări dacă s-au ascuns (în mod intenționat sau nu) anumite zone grav afectate de murdărie. Prețul, dacă suferă modificări, se comunică de la început, înaintea efentuării curățeniei efective.

Curățenie profesională

BUCUREȘTI / ILFOV

Compania noastră oferă servicii de curățenie profesională în București și Ilfov. În funcție de spațiul dumneavoastră necesar a fi curățat, putem diferenția numeroase tipuri de curățenie:

 • Curățenia după constructor, perfectă pentru momentul în care vă mutați în casă nouă, sau ați renovat de curând;
 • Curățenia generală, pretabilă pentru apartamente/ case, sau spații comerciale, blocuri. Este cea mai amplă curățenie, realizându-se o intervenție în profunzime, cu o echipă numeroasă și echipament pe măsură. Bineînțeles, în funcție de metrajul spațiului necesar a fi curățat, se stabilește concret numărul total al personalului necesar și numărul de zile.
 • Curățenia de întreținere, realizată de cele mai multe ori după curățenia generală, este o curățenie cu o frecvență săptămânală/ lunară, cu ajutorul căreia se mențin în mod constante curate spațiile de interes.
 • Curățenia spațiilor comerciale – este o curățenie mai specială, adaptându-se nevoilor fiecărei companii. O parte dintre dvs. doresc un personal asigurat la locație cu un program fix de 8 ore, zilnic, iar o parte doresc serviciile noastre, cu o anumită frecvență. În cadrul curățeniei spațiilor comerciale sunt de asemenea aduse numeroase utilaje, la cererea clientului – mașini de spălat pardoseli, mașini de măturat, aspiratioare profesionale, etc.
 • Curățenia în birouri – de regulă este o curățenie de întreținere, efectuată cu frecvență săptămânală, în afara orelor de program ale angajaților dvs., pentru a nu le perturba spațiul de lucru. Materialele (aspiratoare/ mopuri, soluții etc.) sunt aduse și lăsate în locație, pentru o desfășurare mai bună a activității personalului nostru.
 • Curățenie hale industriale – Halele industriale sunt spații mari și complexe care necesită abordări specializate în materie de curățenie. La IngrjireSpatii.ro, înțelegem importanța curățeniei în mediul industrial și suntem pregătiți să oferim servicii de spălare și curățenie pentru hale industriale de orice dimensiune.
 • Curățenia scărilor de bloc, extrem de importantă pentru orice locatar, este componenta principală a serviciilor pe care le oferim, atât în București, cât și în Ilfov. Este important să cunoaștem zona în care doriți acest serviciu chiar de la ofertare (Nu ne ajută sectorul, avem nevoie de strada exactă), pentru că la o zonă pe care noi deja o acoperim putem oferta un preț mult mai avantajos decât prețurile standard.
 • Curățenia în parcări interioare și exterioare. De regulă, această curățenie vine ca o componentă extra la curățenia scărilor de bloc sau curățenia spațiilor comerciale, însă poate fi ofertată și separat, oricui dorește o astfel de curățenie. De cele mai multe ori, datorită spațiilor mari necesare a fi acoperite, noi ofertăm servicii realizate cu aparate cu presiune, mașini de măturat mecanizat și mașini de spălat pardoseli, cu mențiunea ca pardoseala să poată oferi condițiile necesare. De asemenea, echipa care intervine în astfel de operațiuni, este una mai numeroasă, pentru a asigura o curățenie rapidă, lucru apreciat de partenerii noștri.