Curățenie birouri

BUCUREȘTI / ILFOV

Detalii curățenie birouri în București și Ilfov

Curățenia în birouri este o curățenie necesară tuturor firmelor cu activitate în sedii fizice, indiferent de tipologia sediilor (clădiri mari de birouri, firme care închiriază spații într-un complex mare, firme găzduite în case sau apartamente, etc.). Angajații sunt protejați, lucrează într-un mediu atent curățat și dezinfectat, ei concentrându-se doar pe munca depusă și productivitate.

De regulă, această curățenie se efectuază în baza unui abonament săptămânal, cu un număr fix de ore, înainte sau după orele de lucru ale angajaților. În funcție de dimensiunea spațiului, se intervine cu o singură persoană, sau o echipă, pentru a fi acoperit întreg volumul de lucru în intervalul orar fix alocat. O atenție sporită este acordată grupurilor sanitare, care pot fi numeroase, iar igienizarea lor reprezintă o prioritate. Spațiul de lucru este complet aspirat și spălat, iar ștergerea prafului se realizează la un nivel minuțios pe toate monitoarele, tastaturile, imprimantele, etc. Nu se ating actele/ agendele/ notițele angajaților, pentru a le respecta spațiul personal al biroului. Dacă acesta nu este eliberat, vom șterge zonele libere, pe lângă documentele angajaților dvs. 

Activități specifice curățeniei în birouri

✅ Dezinfectare și igienizare grupuri sanitare;

✅ Strângere căni/ farfurii etc. de pe birouri și spălarea lor;

✅ Curățarea zonei de bucătărie/ sală de mese; ștergere frigider, cuptor microunde, plită, expresor.

✅ Ștergere praf de pe toate birourile și corpurile din jur; de asemenea, sunt șterse toate laptopurile/ calculatoarele/ tastaturi/ imprimante, etc.

✅ Ferestrele pot fi șterse la fiecare deplasare, sau, în măsura în care timpul nu permite, pot fi șterse o dată pe lună, sau la nevoie;

✅Aspirare și spălare pardoseli;

✅ Măturare parcare, dacă este cazul. (se realizează lunar sau la nevoie, de regulă nu este efectuată această activitate la fiecare deplasare a echipei de curățenie)

Activități neincluse, dar care pot fi solicitate contra-cost:

Utilizare aspirator cu injecție/ extracție

Aspirare covoare/ scaune/ canapele/ fotolii cu aspirator cu injecție/ extracție, pentru a elimina diverse pete – cafea, sucuri, pete de mâncare, etc. Există și pete vechi care sunt mai dificil de îndepărtat, cum ar fi cerneala/ tușul, însă chiar și în cazul acestora va exista o estompare.

✅ Ștergerea în interiorul dulapurilor (acestea se golesc de către proprietar/angajați)

✅ Ștergerea în interiorul sertarelor (acestea se golesc de către proprietar/angajați)

✅Ștergerea și igienizarea în interiorul frigiderului/ cuptorului/ cuptorului cu micro-unde (acestea se golesc de către proprietar/angajați)

INFO: Echipa de curățenie nu sortează obiecte/ haine. Nu efectuează activități de spălare/ călcare haine sau gătire/ pregătire mese.

Factori de stabilire a prețului pentru curățenia spațiilor de birou în București și Ilfov

Prețul curățeniei spațiilor de birou variază în funcție de numeroși factori:

 • – frecvența cu care doriți să ne prezentăm.
 • – durata efectivă a curățeniei (de regulă se stabilește un interval orar fix).
 • – câte doamne de serviciu se deplasează la locație, la fiecare intervenție.
 • – câți mp are spațiul care urmează a fi curățat? Un metraj mai mare implică o echipă mai numeroasă pe teren.
 • – avem nevoie de poze, video sau o întâlnire preliminară, pentru a aprecia mai corect spațiul necesar a fi acoperit.

Curățenie birouri preț

Prețul comunicat va fi sub forma unui abonament cu plată lunară. Acesta se va stabili de comun acord cu clientul, ținându-se cont de factorii mai sus menționați.

Curățenie profesională

BUCUREȘTI / ILFOV

Compania noastră oferă servicii de curățenie profesională în București și Ilfov. În funcție de spațiul dumneavoastră necesar a fi curățat, putem diferenția numeroase tipuri de curățenie:

 • Curățenia după constructor, perfectă pentru momentul în care vă mutați în casă nouă, sau ați renovat de curând;
 • Curățenia generală, pretabilă pentru apartamente/ case, sau spații comerciale, blocuri. Este cea mai amplă curățenie, realizându-se o intervenție în profunzime, cu o echipă numeroasă și echipament pe măsură. Bineînțeles, în funcție de metrajul spațiului necesar a fi curățat, se stabilește concret numărul total al personalului necesar și numărul de zile.
 • Curățenia de întreținere, realizată de cele mai multe ori după curățenia generală, este o curățenie cu o frecvență săptămânală/ lunară, cu ajutorul căreia se mențin în mod constante curate spațiile de interes.
 • Curățenia spațiilor comerciale – este o curățenie mai specială, adaptându-se nevoilor fiecărei companii. O parte dintre dvs. doresc un personal asigurat la locație cu un program fix de 8 ore, zilnic, iar o parte doresc serviciile noastre, cu o anumită frecvență. În cadrul curățeniei spațiilor comerciale sunt de asemenea aduse numeroase utilaje, la cererea clientului – mașini de spălat pardoseli, mașini de măturat, aspiratioare profesionale, etc.
 • Curățenia în birouri – de regulă este o curățenie de întreținere, efectuată cu frecvență săptămânală, în afara orelor de program ale angajaților dvs., pentru a nu le perturba spațiul de lucru. Materialele (aspiratoare/ mopuri, soluții etc.) sunt aduse și lăsate în locație, pentru o desfășurare mai bună a activității personalului nostru.
 • Curățenie hale industriale – Halele industriale sunt spații mari și complexe care necesită abordări specializate în materie de curățenie. La IngrjireSpatii.ro, înțelegem importanța curățeniei în mediul industrial și suntem pregătiți să oferim servicii de spălare și curățenie pentru hale industriale de orice dimensiune.
 • Curățenia scărilor de bloc, extrem de importantă pentru orice locatar, este componenta principală a serviciilor pe care le oferim, atât în București, cât și în Ilfov. Este important să cunoaștem zona în care doriți acest serviciu chiar de la ofertare (Nu ne ajută sectorul, avem nevoie de strada exactă), pentru că la o zonă pe care noi deja o acoperim putem oferta un preț mult mai avantajos decât prețurile standard.
 • Curățenia în parcări interioare și exterioare. De regulă, această curățenie vine ca o componentă extra la curățenia scărilor de bloc sau curățenia spațiilor comerciale, însă poate fi ofertată și separat, oricui dorește o astfel de curățenie. De cele mai multe ori, datorită spațiilor mari necesare a fi acoperite, noi ofertăm servicii realizate cu aparate cu presiune, mașini de măturat mecanizat și mașini de spălat pardoseli, cu mențiunea ca pardoseala să poată oferi condițiile necesare. De asemenea, echipa care intervine în astfel de operațiuni, este una mai numeroasă, pentru a asigura o curățenie rapidă, lucru apreciat de partenerii noștri.